четвъртък, 4 септември 2008 г.

Турнето на Лиза Джерард

Тези дни минаха в трескава подготовка за турнето на Лиза Джерард. В сайта на Лиза, в рубриката "UPCOMING concerts", попаднахме на датите и градовете, в които ще има концерти. Аз, Светла, Дани и Зорница решихме, че това не е за пропускане. В крайна сметка избрахме Концертна зала "Кралица Елизабет" в Антверпен, където ще сте насладим на творчеството на Лиза. Датата, която ще помним за цял живот, е:
13 ноември 2008 г.
Късметът е на наша страна - точно в този период Уизеър имат супер промоция на билети до Брюксел - 100 лева в двете посоки с всички такси. Оставаше само да си купим билетите за самия концерт и след това да резервираме билетите за полета до Брюксел. И тук настъпи драмата. В сайта на Концертна зала "Кралица Елизабет" на датата и в часа, когато трябва да е концерта на Лиза, е поместена информация, че ще има изпълнение на мъжки хор от гр. Тимишоара, Румъния. Вярата ми в прецизността и добрите организационни умения на северните народи бе сериозно разклатена, но все пак допуснах, че засиленото френско влияние в Белгия може да е причина за такива изцепки. Макар че Антверпен е в холандскоезичната част на Белгия... Мистерия! Тутакси изпратихме мейл в който питаме какво става и защо има такова разминаване ?!? Ето текста на писмото:
From: Dimitrova Daniela
Sent: Wednesday, September 03, 2008 2:56 PM
To: TeleTicketServiceSubject: request
Hello,
I would like to get information about a concert of Lisa Gerard announced in her web site to be held at Elisabethzaal on November 13, 2008. But I can't see this concert in your concert list.Pls. see the link http://www.lisagerrard.com/
Could you please give me details about this and how to get tickets.
Thank you very much in advance
best regards
Daniela Dimitrova
Скоростно последва отговор:
Hello,
Sorry but it was in 2007…
Met vriendelijke groet,
Bien à Vous, Best regards,
Hea Antonissen
Tele Ticket Service nv
Накратко, четиримата се бяхме подготвили не просто за полет до Белгия, а за цяло пътешествие назад във времето, за да видим Лиза на живо!

Няма коментари: